Hoe uw Hotmail-account deblokkeren?

 Ben jij iemand die liever mailt dan sms't?

Als dat zo is, bent u het met me eens dat niets erger is dan uw e-mailaccount niet te gebruiken. Het verzenden en ontvangen van berichten via e-mail is een deel van ons leven geworden. We gebruiken het niet langer alleen voor officiële doeleinden, maar ook voor een informeel gesprek. Maar wat als je op een dag merkt dat je niet eens in staat bent om in te loggen op je Hotmail-account omdat het is geblokkeerd?

Welnu, de juiste beslissing om op zo'n cruciaal moment te nemen, is contact op te nemen met onze Hotmail-klantenservice. Ons team biedt onmiddellijke oplossingen voor al uw accountgerelateerde problemen.

Het is echter niet altijd haalbaar om contact op te nemen met het Hotmail-klantenservice team, omdat ze het misschien druk hebben. Daarom hebben we deze blog samengesteld om je te helpen als je het probleem zelf wilt oplossen.

Procedure voor het deblokkeren van uw Hotmail-account:

Hier hebben we de meest gevolgde procedure voor probleemoplossing genoemd om uw Hotmail-account te deblokkeren:

  1. Log in op Microsoft Live om uw accountwachtwoord opnieuw in te stellen.
  2. Typ het e-mailadres en de code van uw geblokkeerde account die u op het scherm ziet.
  3. Voer nu de code in die door uw authenticator-app is verzonden.
  4. Na het invoeren van de code kunt u het wachtwoord wijzigen en de deblokkeringsprocedure voltooien.

Herstel uw pc-instellingen

Soms is de Hotmail-fout niet gerelateerd aan uw account, maar aan uw computerinstelling. Om erachter te komen of dit het geval is, kunt u proberen toegang tot uw account te krijgen via een ander apparaat. U kunt het ook openen op een pc met andere instellingen dan degene die u momenteel gebruikt.

Als u de e-mailservice probleemloos op een andere pc kunt gebruiken, zou het duidelijk zijn wie de boosdoener was. Ga nu terug naar uw computer en herstel de instellingen.

Controleer of Hotmail niet beschikbaar is voor iedereen

Het is ook mogelijk dat de e-mailservice niet alleen voor u, maar voor iedereen niet beschikbaar is. Om erachter te komen of dit waar is, kunt u websites zoals Down Detector bezoeken.

Verbinding met ons maken

Als je problemen nog steeds niet zijn opgelost, staat onze technische ondersteuning van Hotmail voor je klaar. Het enige wat u hoeft te doen is de fout melden en wachten tot wij contact met u opnemen. U kunt ook altijd contact opnemen met ons team om de juiste oplossingen te vinden via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning, 24 uur per dag.

Comments

Popular posts from this blog

WILT U LEREN HOE U GMAIL E-MAILS IN UW HOTMAIL ACCOUNT KRIJGT?

My favorite blogs